• +381 64 325 75 09
  • office@zlatiborskikatuni.com

APARTMAN SEMEGNJEVO 1

Apartman Semegnjevo 1 Katun Semegnjevo

Apartman Semegnjevo 1 se nalazi u Katunu Semegnjevo. Kompletno renoviran i savremeno opremljen 2021. godine. U osnovi ima 35m2, iznad koje je galerija iste kvadrature, predviđen je za smeštaj 6, maksimalno do 10 osoba. Stepenište vodi do galerije koja je podeljena u dve spavaće sobe. U prvoj sobi nalaze se dva bračna kreveta dimenzija 160x200cm, sa dva prozora u krovu sa kojih se pružaju nestvarni progledi ka jezeru, ski stazama, gondoli… Druga soba opremljena je bračnim krevetom (160x200cm) i sa dva pomoćna kreveta na rasklapanje (80x200cm), prozor gleda ka zlatiborskim brdima i gondoli koja prolazi u blizni.U dnevnom boravku nestvaran pogled kroz veliki prozor odmara oči i dušu. Udobna ugaona garnitura i fotelje okružene prirodnim materijalima doprinose uživanju i opuštanju. Toplu atmosferu u zimskim noćima dopunjuje pucketanja vatre u kaminu i mirisi toplih napitaka…Optički, wifi internet maksimalne brzine, Smart TV (50”) i kablovska televizija zadovoljavaju potrebe savremenog čoveka. Kuhinja je moderna i funkcionalna. Sadrži šporet i frižider, espreso i neskafe aparat. Opremljena je svim potrebnim priborom i sudovima za spremanje hrane. Kupatilo je moderno, sa tuš kabinom, umivaonikom i toaletom. Kamin peć i drva za loženje predstavljaju sastavni deo svake planinske kuće, a tu je i podno grejanje u celom prostoru. Posteljina, peškiri, osnovna sredstva za higijenu, fen i pegla su obezbeđeni. Sa velikog trema zadivljujuć pogled se pruža ka ski centru Tornik koji je ujedno i najviši vrh Zlatibora. Mir, tišina, čist vazduh i okruženje, nezaboravani pogledi sa trema ili kroz prozore, omogućavaju beg od stresa, užurbanosti i zagađenja. Rezervacije

APARTMAN SEMEGNJEVO 1

Katun SEMEGNJEVO

Katun Semegnjevo sastoji se od dve moderno opremljene, veoma komforne nezavisne smeštajne jedinice, Semegnjevo1 i Semegnjevo2.
Katun Semegnjevo okružen je nestvarnom prirodom u svim godišnji dobima. Osunčan, sa preko 300 zlatiborskih sunčanih dana u godini, a u blizini borovih šuma i livada. Reka Crni Rzav protiče kroz imanje na kome se katuni nalaze, a u neposrednoj blizini je park prirode i Ribničko jezero. Sa velikog trema zadivljujuć pogled se pruža ka ski centruTornik, koji je ujedno i najviši vrh Zlatibora.
Mir, tišina, čist vazduh i okruženje, nezaboravani pogledi sa trema ili kroz prozore, omogućavaju beg od
stresa, užurbanosti i zagađenja. Gostima su na raspolaganju roštilj, kotlić, sač i talantara za pripremu zlatiborskih specijaliteta na otvorenom.
Katuni se nalaze uz asfaltni put koji se zimi čisti od snega i uvek je prohodan. Parking je obezbeđen.