• +381 64 325 75 09
  • office@zlatiborskikatuni.com

APARTMAN SEMEGNJEVO 2

Apartman Semegnjevo 2

Apartman Semegnjevo 2 se nalazi se u Katunu Semegnjevo. Moderan, komletno opremljen 2021. godine, dvoiposoban apartman po meri savremenog čoveka. Nezavisna jedinica, sa posebnim ulazom, obezbeđuje intimu, mir i tišinu, pružajući sve ugodnosti savremenog života usred predivnog prirodnog okruženja. U osnovi ima 51m2, predviđen je za smeštaj 5, maksimalno do 7 osoba. Dnevni boravak modernog, konfornog dizajna, sa prozorima koji gledaju ka zlatiborskim predelima, posebno ka Ribničkom jezeru i gondoli koja prolazi u neposrednoj blizini. Iako je apartman opremljen najsavremenijim sistemom podnog grejanja, prijatnoj i toploj atmosferi doprinosi pucketanje vatre u kaminu. Optički, wifi internet maksimalne brzine, Smart TV (45”) i kablovska televizija zadovoljavaju najzahtevnije potrebe savremenog čoveka. Moderan ambijent upotpunjuje potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, mašinom za sudove i svim potrebnim priborom i posuđem. Prva spavaća soba opremljena je udobnim bračnim krevetom (160x200cm). Druga soba opremljena je krevetom na sprat, donji krevet je dimenzija 120x200cm, dok je krevet na spratu 80x200cm. Obe sobe imaju odgovarajuće ormane za odlaganje stvari. Veliko kupatilo je modernog dizajna poseduje i mašinu za pranje veša. Posteljina, peškiri, osnovna sredstva za higijenu, fen i pegla su obezbeđeni. Gostima su na raspolaganju roštilj, kotlić, sač i talantara za pripremu zlatiborskih specijaliteta. Katuni se nalaze uz asfaltni put koji se zimi čisti od snega i uvek je prohodan. Parking je obezbeđen.

APARTMAN SEMEGNJEVO 2

Katun SEMEGNJEVO

Katun Semegnjevo sastoji se od dve moderno opremljene, veoma komforne nezavisne smeštajne jedinice, Semegnjevo1 i Semegnjevo2.
Katun Semegnjevo okružen je nestvarnom prirodom u svim godišnji dobima. Osunčan, sa preko 300 zlatiborskih sunčanih dana u godini, a u blizini borovih šuma i livada. Reka Crni Rzav protiče kroz imanje na kome se katuni nalaze, a u neposrednoj blizini je park prirode i Ribničko jezero. Sa velikog trema zadivljujuć pogled se pruža ka ski centruTornik, koji je ujedno i najviši vrh Zlatibora.
Mir, tišina, čist vazduh i okruženje, nezaboravani pogledi sa trema ili kroz prozore, omogućavaju beg od
stresa, užurbanosti i zagađenja. Gostima su na raspolaganju roštilj, kotlić, sač i talantara za pripremu zlatiborskih specijaliteta na otvorenom.
Katuni se nalaze uz asfaltni put koji se zimi čisti od snega i uvek je prohodan. Parking je obezbeđen.