Domaćinstvo Spasenić osim prelepih Katuna nudi smeštaj u tradicionalnoj zlatiborskoj kući čija su dva aprtmana, tri dvokrevetne i jedna trokrevetna soba od strane TO Zlatibor kategorizovani i ocenjeni najvišom mogućom ocenom. Apartmani u blizini ski centra Tornik poseduju opremljene kuhinje i kupatila, dnevne boravke sa posebnim sobama za spavanje. Veći apartman u čijem je sastavu i prostrana terasa sa prelepim pogledom na netaknutu prirodu Zlatibora vam takođe nudi i mogućnost spavanja u galeriji.

Domaćnistvo Spasenić

Domaćinstvo Spasenić vam takođe nudi smeštaj u jako prijatnim sobama, sa velikim prozorima koji gledaju na zlatiborske pašnjake. Tri sobe na spratu dele zajednićko kupatilo, što ne treba da brine jer se održavanju higijene cele kuće posvećuje najveća pažnja. Gostima je na raspolaganju prostrana sala za ručavanje i kompletno opremljena kuhinja. Uz tv sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom, ova prostorija je omiljena svim  gostima našeg domaćinstva.

Domaćinstvo Spasenić vam takođe nudi  uživanje u ograđenom, lepo uređenom, dvorištu sa letnjikovcom, u prelepoj prirodi koja okružuje kuću i izaziva lepa osećanja i poziva na druženje i odmor.

Domaćnistvo je okruženo prelepom prirodom, pogled se prostire ka vrhu Tornik i Ribničkom jezeru, koji su na dohvat ruke i do kojih se može doći rekreativno pešice ili biciklom. U blizini se nalazi nekoliko prirodnih izvora vode. Reka Crni Rzav protiče kroz naše domaćinstvo i svojim živopisnim tokom proseca stene i pravi virove i plićake u kojima živi veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Posebna atrakcija na imanju je Jurdov vir koji leti privlači veliki broj kupača i ljubitelja prirode.

Ljubitelji pecanja mogu prošetati do Ribničkog jezera ili pecati u Rzavu. Pobornicima lova na raspolaganju je lovište Čavlovac koje se graniči sa imanjem, kao i nadaleko poznata hajka na vukove koja se tradicionalno održava krajem februara. Zaljubljenicima u zimske sportove dostupan je savremeni ski centar Tornik. U neposrednoj blizini Tornika i Ribničkog jezera, kao i centra Zlatibora, na sredini puta, predstavlja odličnu destinaciju za svakog putnika namernika i čoveka koji uživa u prirodi i od nje traži mir i odmor!

Da bi se stiglo do Domaćinstva Spasenić mora se krenuti od centra Zlatibora magistralom ka Crnoj Gori i na drugom kilometru isključiti se desno ka Ribničkom jezeru i ski centru Tornik, od ovog isključenja ostaje jos 3 km vožnje do odredišta. Ukoliko se pešice krene od centra najkraćim putem Katuni su udaljeni svega 2 km.

Ljubazni domaćini našeg domaćinstva su uvek na raspolaganju, baš kao i u tradicionalnoj zlatiborskoj brvnari – Katun.

 

 

 

Seosko domaćinstvo Zlatibor tradicionalno domaćinstvo Zlatibor, Apartmani zlatibor