• +381 64 325 75 09
  • office@zlatiborskikatuni.com

APARTMAN JABLANICA 2

Katun Jablanica

Apartman Jablanica 2 se nalazi u Katunu Jablnica. Kompletno renoviran i savremeno opremljen 2021. godine. U osnovi ima 23m2, iznad koje je galerija iste kvadrature, predviđen je za smeštaj 4, maksimalno do 6 osoba. Dnevni boravak apartmana Jablanica 2 je opremljen udobnom ugaonom garniturom koja ima mogućnost pretvaranja u pomoćni ležaj. Stepenište vodi do galerje koja je kapaciteta 2 standardna kreveta (90x200cm) i jedan bračni krevet (140x200cm). TV (32”), kablovska televizija, optički, wifi internet maksimalne brzine. Kuhinja je funkcionalna, poseduje ploču sa dve ringle, rernu i frižider. Opremljena je svim potrebnim priborom i sudovima za spremanje hrane. Kupatilo je sa tuš kabinom, umivaonikom i toaletom. Kamin peć i drva za loženje predstavljaju sastavni deo svake planinske kuće, a tu je i podno grejanje. Posteljina, peškiri, osnovna sredstva za higijenu, fen i pegla su obezbeđeni. Katun Jablanica ograđen je velikim dvorištem, a poseban ambijent su tremovi sa kojih se pružaju zadivljujući pogledi bilo ka jezeru Ribnica i ski stazama na Torniku, bilo ka brdovitim zlatiborskim predelima ispresecanim borovim šumama i livadama. Roštilj i dvorišna česma omogućavaju pripremu hrane napolju. Gostima su na raspolaganju kotlić, sač i talandara za pripremu zlatiborskih specijaliteta. Kućni ljubimci su dobrodošli. Katuni se nalaze uz asfaltni put koji se zimi čisti od snega i uvek je prohodan. Parking je obezbeđen.

APARTMAN JABLANICA 2

Katun Jablanica

Katun Jablanica je podeljen na Jablanica1 i Jablanica2 iste kvadrature i organizacije prostora, sa dva zasebna ulaza, čime je obezbeđena potpuna privatnost, ali i mogućnost iznajmljivanja celog katuna za veću porodicu ili društvo. Svaki apartman u osnovi ima po 23m2, sa galerijama za spavanje iste kvadrature. Svaki apartman omogućava smeštaj za 4, a maksimalno za 6 osoba.
Dnevni boravaci su prostrani, prijatani za druženje sa porodicom i prijateljima. Prostor u kome vladaju prirodni materijali, drvo, kamen, koža i kovano gvožđe odišu toplinom i posebnim mirisima. Udobne ugaone garniture sa kojih se pogled pruža na vatru u kaminu i televizor, mogu se razvući i pretvoriti u dodatne krevete za dve osobe.
Vatra u peći, u hladnim zimskim noćima pucketa i stvara nezaboravan ambijent. Kuća ima podno grejanje i mermerne ploče, za goste kojima više odgovara ovakav način grejanja.
Kuhinje su opremljene svim potrebnim elementima i sudovima. Trpezarijski sto okuplja porodicu i prijatelje, a ako se na njega iznesu zlatiborski specijaliteti, zagarantovan je dobar provod i zadovoljenje svih čula.
Kupatila su moderna, sa svim potrebnim elementima, u skladu sa ostatkom kuće.
Stepeništa izrađena od drvenih talpi i kovanog gvožđa vode na galerije.
Galerije su posebne prostorije namenjene za spavanje i odmor. Sadrže dva standardna i jedan bračni krevet. Prostora za odlaganje stvari ima dovoljno. Prozori u krovu, omogućavaju dobro osvetljenje, ali i lep pogled na zlatiborske bregove.
Prostrano, ograđeno, dvorište pruža mir i sigurnost roditeljima male dece kao i vlasnicima kućnih ljubimaca.
Poseban ambijent su tremovi sa kojih je pružaju zadivljujući pogledi. Roštilj i dvorišna česma omogućavaju pripremu hrane napolju.
Kućni ljubimci su dobrodošli u Katun Jablanica!