• +381 64 325 75 09
  • office@zlatiborskikatuni.com

Domaćinstvo Spasenić

Domaćinstvo Spasenić  nudi smeštaj u tradicionalnoj kući čija su dva aprtmana, tri dvokrevetne i jedna trokrevetna soba od strane TO Zlatibor kategorizovani i ocenjeni najvišom ocenom. Domaćinstvo je u blizini ski centra Tornik poseduje opremljene kuhinje i kupatila, dnevne boravke sa posebnim sobama za spavanje. Rezervacije

DOMAĆNISTVO SPASENIĆ

Apartman u čijem je sastavu i prostrana terasa sa  pogledom na netaknutu prirodu Zlatibora ima dnevni boravak, kuhinju i kupatilo u jednom nivou i galeriju za spavanje.

U ponudi je i smeštaj u veoma prijatnim sobama, sa velikim prozorima koji gledaju na zlatiborske pašnjake. Tri sobe na spratu dele zajednićko kupatilo, što ne treba da brine jer se održavanju higijene cele kuće posvećuje najveća pažnja. Gostima je na raspolaganju prostrana sala za ručavanje i kompletno opremljena kuhinja. Uz tv sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom, ova prostorija je omiljena svim  gostima našeg domaćinstva.

Kuća je ograđena, lepo uređenim, dvorištem sa letnjikovcom, roštiljem i dvorišnom česmom, u prelepoj prirodi koja okružuje kuću i izaziva lepa osećanja i poziva na druženje i odmor.

Domaćnistvo je okruženo prelepom prirodom, pogled se prostire ka vrhu Tornik i Ribničkom jezeru, koji su na dohvat ruke i do kojih se može doći rekreativno pešice ili biciklom. U blizini se nalazi nekoliko prirodnih izvora vode. Reka Crni Rzav protiče kroz naše domaćinstvo i svojim živopisnim tokom proseca stene i pravi virove i plićake u kojima živi veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Posebna atrakcija na imanju je Jurdov vir koji leti privlači veliki broj kupača i ljubitelja prirode.

Ljubitelji pecanja mogu prošetati do Ribničkog jezera ili pecati u Rzavu. Pobornicima lova na raspolaganju je lovište Čavlovac koje se graniči sa imanjem, kao i nadaleko poznata hajka na vukove koja se tradicionalno održava krajem februara. Zaljubljenicima u zimske sportove dostupan je savremeni ski centar Tornik. U neposrednoj blizini Tornika i Ribničkog jezera, kao i centra Zlatibora, na sredini puta, predstavlja odličnu destinaciju za svakog putnika namernika i čoveka koji uživa u prirodi i od nje traži mir i odmor!

Da bi se stiglo do Domaćinstva Spasenić mora se krenuti od centra Zlatibora magistralom ka Crnoj Gori i na drugom kilometru isključiti se desno ka Ribničkom jezeru i ski centru Tornik, od ovog isključenja ostaje jos 3 km vožnje do odredišta. Ukoliko se pešice krene od centra najkraćim putem Katuni su udaljeni svega 2 km.

Ljubazni domaćini našeg domaćinstva su vam uvek na raspolaganju.Seosko domaćinstvo Zlatibor tradicionalno domaćinstvo Zlatibor, Apartmani zlatibor

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ APARTMAN

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ SOBA 1

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ SOBA 2

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ SOBA 3

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ SOBA 4

DOMAĆINSTVO SPASENIĆ ZAJEDNIČKE PROSTORIJE